Background_Banner
Subbanner
Onze mensen aan het woord

Francies
"Ik werk ondertussen al twintig jaar in sales support bij DeDuCo Europe (Kortrijk). Na al die jaren kan ik gerust zeggen dat mijn job gevarieerd is. Mijn hoofdbekommernis is de technische installatie van onze CRM-applicaties: ik ga naar de klanten toe om servers, databases en replicators te installeren en te beheren.

Daarnaast geef ik opleiding aan de vertegenwoordigers en alle andere gebruikers van onze producten. Ik maak hem vertrouwd met onze applicaties, zodat ze achteraf zo weinig mogelijk problemen hebben. Een derde onderdeel van mijn job is analyse. Ik ga soms met een vertegenwoordiger de baan op en ga zijn of haar werkwijze na. Ik bestudeer de informatiestromen, zodat de parameters van onze applicatie nog doeltreffender ingesteld kunnen worden. Deze expertise in het veld stelt me in staat om nieuwe functionele modules te ontwikkelen. Eens het concept klaar is, stuur ik het naar ons ontwikkelingscentrum Xsysys in India. Daar schrijven ze mijn analyse technisch in detail uit.

Wil alles vlot verlopen, dan is een goeie dosis initiatief essentieel. Wat mijn werk bij DeDuCo Europe zo aangenaam maakt, is de prima sfeer in het bedrijf. We zijn een relatief klein bedrijf, waar iedereen elkaar kent.

Last but not least: ik kan mijn creatieve vaardigheden volledig gebruiken. Ik kan zelf modules ontwerpen, en na de ontwikkeling ervan worden ze bij de klant geïmplementeerd. Als zij tevreden zijn, dan voel ik me ook professioneel voldaan."


Klik hier om terug te keren naar Jobs.