Background_Banner
Subbanner
SALESforce+


Voor efficiënte data-uitwisseling | De mobiele gebruikers zijn: de marketingafdeling, sales- and accountdienst, klantendienst, vertegenwoordigers, district managers, enz.
SALESforce+ laat hen toe om data te beheren, uit te wisselen en te synchroniseren. De voordelen zijn duidelijk: een accurate kennis van de klanten, een vlotte communicatie en een efficiënt team management.
Met SALESforce+ beschikt de vertegenwoordiger steeds over de meest recente informatie op zijn tablet pc: correcte klantengegevens, de meest recente product- en prijsinformatie, up-to-date verkoopdoelstellingen, een correcte klanten- en bestelhistoriek enz.
Tegelijkertijd hebben het management en de centrale diensten een directe kijk op de input van de vertegenwoordigers: bestellingen, dagrapporten, planningen, onkostennota's, opmerkingen enz.

Handige modules | Als totaaloplossing integreert SALESforce+ onderstaande functionaliteiten en modules: BUDI Hogere productiviteit... | SALESforce+ maakt een optimale communicatie tussen de verkoop-teams, District Managers, Sales and Account management en de marketingafdeling mogelijk. Dit verhoogt vanzelfsprekend de doeltreffendheid en productiviteit van uw verkoopteam. De vertegenwoordigers beschikken op ieder moment over de meest recente informatie. Dit betekent dat ze meer tijd bij de klant kunnen besteden, en gerichter kunnen onder-handelen.

... en beter klantenservice | SALESforce+ stelt u in staat om de verkoop en dienstverlening over de grenzen van de verschillende afdelingen in uw bedrijf te tillen. SALESforce+ maakt toegang tot en uitwisseling van informatie tussen alle departementen mogelijk. Op die manier creëert u een "corporate knowledge" database van uw klanten. Zo kunt u de dienstverlening van uw klanten aanzienlijk verhogen.


Klik hier voor onze Technische Fiche, Case Study of Productfolder.