Background_Banner
Subbanner
Kort overzicht


Waarom kiezen voor DeDuCo Europe?

DeDuCo Europe is een leverancier van CRM (Customer Relationship Management) softwareproducten en -diensten sinds 1989, en het heeft als bedrijf bovendien een lange ervaring in datacommunicatietechnologie.

DeDuCo Europe is een bewuste nichespeler en zoekt zijn klanten in de volgende verticale markt-sectoren: Weinig bedrijven hebben een diepgaande ervaring en knowhow binnen deze domeinen.

Onze nieuwe projecten bewijzen onze pan-Europese expansie. Onze projectverantwoordelijken zijn vertrouwd met de uiteenlopende culturele verschillen binnen de Europese markt.

DeDuCo Europe kiest voor een directe aanpak: we verzorgen alle aspecten van het implementatie proces zelf: de projectaudit, het hardware-aspect, configuratie, opleiding, nazorg en helpdesk worden door onze specialisten verzorgd.

Flexibiliteit, vaardigheid, oog voor de klant en het streven naar langetermijnrelaties staan bij ons voorop.

Ons bedrijf beschikt over een sterke development en project unit. Bij XSYSYS Technologies Pvt. Ltd. (ISO 9001) werken een veertigtal software engineers continu aan de verdere ontwikkeling van onze huidige en toekomstige producten, en aan de configuratieconcepten van onze standaardprogramma's.

We bezitten een belangrijke klantenportefeuille binnen uw marktsegment, met klanten als:
Continental Foods Belgium, Nestlé Waters Belgium, Metagenics, Pernod Ricard Belgium, Orangina-Schweppes, Rémy Cointreau, Lotus Bakeries, The Bolton Group, Revogan, enz.


Waarom kiezen voor onze CRM-suite?

Onze CRM-suite is een bedrijfsbrede oplossing: ze omvat 8 producten waarmee alle klantgebonden afdelingen uitgerust kunnen worden. Op die manier staat de klant letterlijk centraal: Er is uiteraard steeds compatibiliteit tussen de verschillende producten uit onze CRM-suite.

We bieden onze klanten een panoramische en diepgaande oplossing dankzij de honderden modules. Onze producten worden modulair ontwikkeld: een gefaseerde implementatie is mogelijk.

Dankzij de uitstekende replicatietechnieken beschikken alle medewerkers steeds over de meest recente gegevens van klanten en partners. Op die manier creëert u een "corporate customer knowledge" database van al uw klanten. U vermijdt overbodig gezoek, nutteloze activiteiten, een gebrek aan de juiste informatie... en bespaart dus heel wat tijd en energie.

Onze producten evolueren voortdurend: we houden rekening met uw wensen en met de evoluties van de markt.

We opteren voor een uitgebalanceerde mix van een standaardpakket met een tailor-made product. Dat resulteert in een combinatie van een hoge aanpassingsgraad aan uw wensen en noden met een snelle implementatie en dus een snelle ROI (Return On Investment).

We gebruiken geavanceerde technologieën, en onze producten zijn gebaseerd op open industrie standaarden: ze integreren zich naadloos in uw huidige ERP-systeem en andere softwareplatformen: Outlook Express, Groupwise, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, ...

Onze softwareproducten zijn steeds heel gebruiksvriendelijk: grote knoppen en een logische opbouw garanderen een vlotte assimilatie door de gebruikers en een korte gewenningsperiode.

Onze producten zijn taalonafhankelijk, hebben een hoge graad van betrouwbaarheid en vereisen dus weinig nazorg Ook hebben ze een verantwoorde TCO (Total Cost of Ownership).


Terug naar boven.