Background_Banner
Subbanner
KEYaccount+


Een helder beeld op marketing en sales | Bij de marketing en verkoop van uw producten vloeit er een massa aan informatie naar het bedrijf terug. KEYaccount+ biedt u de technologie aan om al deze informatie te structureren, te verwerken en voor alle medewerkers toegankelijk te maken. Zo krijgen uw medewerkers een klaar beeld die ze kunnen analyseren om de verbanden en patronen in die data te ontdekken.

Handige modules | KEYaccount+ omvat de volgende basismodules: BIDI Voor meer doeltreffende marketingcampagnes | Dankzij KEYaccount+ kunt u uw klanten indelen en de strategische waarde van die klantengroepen bepalen. Dit stelt u in staat om doeltreffender te reageren op kleinere doelgroepen, met een hogere respons tot gevolg. U kunt innoverende, doeltreffende en meer gerichte campagnes opzetten. Bovendien kunt u de resultaten nazien en evalueren. Dure marketinginitiatieven met een onzeker resultaat behoren vanaf nu voorgoed tot het verleden.

KEYaccount+ geeft u een accuraat beeld van goede klanten in alle klantencontacten (post, telefoon, e-commerce, field). Op die manier leert u uw klanten beter kennen, begrijpt u hun gedrag en kunt u anticiperen op hun noden. Zo stijgt u uit boven de verwachtingen van deze klanten, en bouwt u een vertrouwensrelatie op die uiteindelijk leidt tot extra koopkracht bij uw bedrijf.


Klik hier voor onze Technische Fiche, Case Studyof Productfolder.