Background_Banner
Subbanner
Het is onze missie...

om een belangrijke speler te worden op het domein van e-CRM, dankzij een unieke en directe aanpak in een aantal specifieke verticale marktsegmenten.


Onze expertise

De eerste stap | DeDuCo Europe is een Belgisch bedrijf met hoofdzetel in Kortrijk. Het werd als bedrijf gespecialiseerd in datacommunicatie in 1987 opgericht door Tom en Carl Dujardin, die het bedrijf nog steeds actief leiden en zorgen voor de overdracht van kennis en knowhow. Gaandeweg legden we ons toe op de ontwikkeling en implementatie van software voor vertegenwoordigers. Vanaf 1989 voerden we onze eerste Sales Force Automation projecten uit, toen nog op maat van elke individuele klant. We automatiseerden op die manier de binnen- en buitendienst van meer dan 70 bedrijven.

De doorbraak | SALESforce+, ons eerste standaardpakket, werd operationeel in 1996. Dit product stelt bedrijven in staat om de voortdurende informatie-uitwisseling tussen de vertegenwoordigers en de centrale administratie optimaal te beheren. Zowat 70 bedrijven hebben sindsdien SALESforce+ gebruikt om de dataflows tussen de binnendienst en de mobiele gebruikers optimaal te laten verlopen.

In 1996 startte DeDuCo Europe een business unit (ISO 9001) in Bangalore (India). Deze beslissing betekende een doorbraak in de ontwikkeling van onze softwareproducten. In 1999 was KEYaccount+ klaar voor de markt. Dit product is complementair aan SALESforce+ en sedert de introductie op de markt is het een belangrijk hulpmiddel voor Marketing en Key Account Managers.


Onze directe aanpak

Customer Intimacy | Als productontwikkelaar van CRM-oplossingen geloven we sterk in "customer intimacy" (het creëren van een nauwe band met de klant). Een blijvend engagement om ons in te zetten voor persoonlijke en blijvende contacten met de klant is wat ons onderscheidt van de meeste andere CRM-productontwikkelaars. Om die reden... Dankzij deze directe aanpak bieden we onze klanten de infrastructuur en de faciliteiten om hun eigen "customer intimacy" te realiseren en zo een competitief voordeel te verwerven.


Onze marktsegmenten

Bij DeDuCo Europe kiezen we bewust voor specifieke niches waarin we een belangrijke speler willen zijn én blijven. We bieden uitzonderlijke oplossingen voor leveranciers in de volgende branches: Binnen deze sectoren werken we samen met bedrijven die streven naar een optimaal beheer van hun activiteiten en transacties met hun klanten.

Klik hier voor een overzicht van onze klanten.


Onze (en uw) toekomst

Een complete suite van CRM-producten | We kunnen u een uitgebreide bedrijfsbrede CRM-suite aanbieden. Daarvan vormen KEYaccount+ en SALESforce+ de kernproducten. Daarnaast zijn er de volgende complementaire modules: Deze suite van CRM-producten stelt bedrijven in staat om de complete levenscyclus van hun klantenrelaties te beheren. De marketing-, verkoop- en klantendienstafdeling kunnen samenwerken aan een optimale relatie met hun klanten over alle afdelingsgrenzen heen. Onze producten stellen klanten in staat om "customer intimacy" in hun contacten met klanten uit te bouwen, in alle fasen van het marketing- en verkoopproces.

Internet en CRM | Internet en e-commerce hebben enorme consequenties voor CRM. Dankzij het internet kunnen bedrijven: Bij DeDuCo Europe evalueren we de laatste ontwikkelingen in verband met het internet en e-commerce. We gaan continu na hoe we deze recentste technologieën in onze software kunnen integreren. Daarbij laten we ons niet leiden door de hype, maar door de extra waarde die ze onze klanten in hun e-CRM-oplossingen kunnen bieden.


Terug naar boven

Klik hier voor onze DeDuCo presentatie.